Zoeken naar cao ggz fwg 60

cao ggz fwg 60
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
CAO VGN. Search 2. Menu.
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Helaas kennen wij de inhoud van dat arbeidsvoorwaardenpakket niet en weten we ook niet of de OR van jouw instelling afspraken heeft gemaakt over de overgang van de eigen rechtspositie naar de CAO GGZ. Het kan ook uitmaken of er in jouw arbeidsovereenkomst een incorporatiebeding is opgenomen of niet. Om hier gedegen antwoord op te kunnen geven, behoeft jouw zaak meer individuele behandeling door bijvoorbeeld een kwestiebehandelaar van de vakbond of een andere juridische hulpverlener. Mijn advies zou zijn om daar contact mee op te nemen. Voor wat betreft de vragen over het loon, is duidelijk dat in jouw geval het functiewaarderingssysteem waar in de GGZ mee wordt gewerkt FWG 3.0 niet correct is toegepast. Als aanloopschaal wordt FWG 59 nog weleens gebruikt, maar gangbaarder is FWG 60 voor de functie van basispsycholoog minimaal 2.713 en maximaal 4.230 euro bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
Vacature Autismepunt.
Prettige en informele werksfeer. Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO GGZ FWG 60. Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk jij dat jij bij ons past? Mail dan je brief en cv voor 31 januari 2019 naar Monique Heesterbeek, teamleider team behandeling, mailadres: moniqueheesterbeek@autismepunt.nl.
Functiebeschrijving Verpleegkundig Specialist GGZ FWG.
Afhankelijk van de zwaarte van de doelgroep en het al dan niet multidisciplinair werken kan een Verpleegkundig Specialist GGZ met een rol als regiebehandelaar uitkomen hoog in FG 60 of laag in FG 65. Daarom is het van belang de functie zorgvuldig in kaart te brengen. Bent u in uw organisatie bezig met het vormgeven van de rol van regiebehandelaar bij de Verpleegkundig Specialist GGZ? Neemt u dan contact op met de servicedesk van FWG 030-2669400.
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO Huisartsenzorg schaal 8. Voor ervaren senior POHs GGZ doet de LV POH-GGZ de aanbeveling voor schaal 9 of 10 of vergelijkbaar met schaal 55 60 CAO GGZ. POH-GGZ is een zelfstandige functie op HBO of academisch niveau.
Verpleegkundig Specialist Ggz Banen in Nederland Nu aannemen Vacatures.
Een salaris in FWG 65 van de GGZ CAO. 8 dagen geleden. Leo Kannerhuis zoekt een Verpleegkundig Specialist te Wolfheze HBO geplaatst op 14 02 2019 dr. Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ met BIG registratie. Verpleegkundig Specialist GGZ.
WMO GGZ vacatures in Zuid-Holland Careerjet.nl.
Ook de doorontwikkeling van Beschermd Wonen GGZ, de Wet verplichte GGZ. Regiebehandelaar psychiater in de GGZ in Rotterdam-Rijnmond. 5.255-7.479 per maand. je opleiding en relevante ervaring ontvang je een salaris tussen 5.255 en 7.479 cao GGZ, FWG 75. Een voltooide opleiding tot psychiater met ten minste 4 jaar werkervaring in de ambulante GGZ.
B Salariƫring.
Artikel 4 Salarisgarantieregelingen en herindeling FWG. Voor de desbetreffende werknemer blijft de salarisgarantieregeling volgens artikel 4 van de uitvoeringsregeling salariƫring van de CAO GGZ 1999-2001 en volgens H 7B artikel 17 van de CAO GGZ 2003-2004 gelden zolang hij bij de werkgever in dienst is.

Contacteer ons