Meer resultaten voor salaris cao ggz

salaris cao ggz
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Vacatures salarisschaal cao ggz psychiater Trovit.
die wij zoeken, met een houding die wordt gekenmerkt door trots, lef, ondernemerschap en alertheid op persoonlijke groei? Functie en rol Als psychiater. 30 dagen geleden op Vacaturesvoorartsen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van salarisschaal cao ggz psychiater.
8 1 cao poh ggz 8 financien Inhoudsopgave4 Ggz in de huisartsenpraktijk Ggz GGZ in de huisartsenpraktijk handreiking Stichting KOEL Eerstelijnsprotocollen.
De Landelijke Vereniging voor POH GGZ heeft het volgende opgenomen betreffende het salaris.: Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO huisartszorg schaal 8: salaristabel cao huisartsenzorg 2016. Voor ervaren senior POHs GGZ doet de LV POH GGZ de aanbeveling voor schaal 9 of 10 of vergelijkbaar met schaal 55-60 CAO GGZ.
impegno Wat hebben we te bieden?
Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de vooruitgang van onze cliënten. impegno hanteert de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening met daarbij de vaste eindejaarsuitkering van 83%!
CAO VGN. Search 2. Menu.
Albert Heijn Online Lekker weg lekker thuis. Lees meer. Sluit.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan.
Jij en GGZ Rivierduinen Werken bij GGZ Rivierduinen.
Zo kan je altijd aan je carrière werken. Salaris en verlof. Bij ons ontvang je een goed salaris conform de CAO GGZ. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en je functie. Elk jaar ontvang je 8% vakantietoeslag en 833%, eindejaarsuitkering.
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
arbeidsvoorwaarden GGz Centraal.
GGz Centraal valt onder de CAO GGZ. Leerlingen ontvangen tijdens de zogenaamde BVP beroepsvoorbereidende periode een vergoeding. Er is dan sprake van een leerovereenkomst. Deze vergoeding is gebaseerd op het wettelijk minimum jeugdloon. Dit is een bruto bedrag waarop geen loonbelasting en sociale verzekeringspremies worden ingehouden. Tijdens de periodes met een leerarbeidsovereenkomst ontvangt u salaris.
Besluit van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 8 februari 2018 tot algemeen verbindendverklaring van bepalingen van de collectieve arbeidsovereenkomst Geestelijke Gezondheidszorg.
Deze worden berekend naar rato van het opgenomen LFB-bedrag ten opzichte van zijn actuele salaris. Indien de werknemer tijdens levensloopverlof een inkomen van ten minste 70% van het laatstgenoten salaris heeft, betalen bij voortzetting van de pensioenopbouw werkgever en werknemer elk hun deel van de pensioenpremie, tenzij werknemer ervoor kiest de pensioenopbouw niet te continueren. Artikel 5 Overgangsregelingen 45 jaar en ouder. De overgangsregeling is uitsluitend van toepassing op de werknemer die op 01-01-2009 in dienst was bij een werkgever die de CAO GGZ toepaste.

Contacteer ons