Zoeken naar cao gezondheidszorg

cao gezondheidszorg
Wat wij bieden Zuyderland.
Bij Zuyderland ontvang je elk jaar vakantiegeld en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering. De hoogte van het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering is afhankelijk van de CAO. Hier kunt u de CAO Ziekenhuizen terugvinden. CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Hier kunt u de CAO Geestelijke Gezondheidszorg terugvinden.
CAO VGN. Search 2. Menu.
NU91.
Geestelijke Gezondheidszorg VVT Verpleeg en Verzorgingshuizen en Thuiszorg Jongeren Kraamzorg. Hierom kiezen jongeren voor baan in ziekenhuis. Rekentool voor generatiebeleid in ziekenhuizen beschikbaar. Wat verdient een verpleegkundige. Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2017-2019 definitief. NU91 leden stemmen in met cao Ziekenhuizen. Nieuwe cao Ziekenhuizen: eindelijk erkenning voor recht op achterstallige ORT.
Arbeidsvoorwaarden Catharina Ziekenhuis. Arbeidsvoorwaarden Catharina Ziekenhuis.
Bij het Catharina Ziekenhuis ontvang je een salaris dat conform de CAO Ziekenhuizen naar leeftijd en ervaring wordt ingeschaald. Een fulltime dienstverband bestaat uit een zesendertig-urige werkweek. Naast je salaris en een vakantie-uitkering van 8% bieden we een aantal extra's.: Een werkgeversbijdrage bij zorgverzekeraar IZZ. Speciaal voor de gezondheidszorg is een collectieve ziektekostenregeling in het leven geroepen.
CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg.
Home CAO updates CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO Geestelijke Gezondheidszorg, CAO GGZ met nieuws, downloads van CAO-tekst, loontabel, functietabel, periodieken, toeslagen en vergoedingen. 16-02-18 AVV CAO GGZ 2018-2019. 03-07-17 Nieuwe tekst CAO GGZ 2017-2019.
Arbeidsvoorwaarden Werken bij Noorderbreedte. Arbeidsvoorwaarden Werken bij Noorderbreedte.
Voor Noorderbreedte geldt de CAO Ziekenhuizen. In de CAO is informatie te vinden over salarisschalen en andere arbeidsvoorwaarden. Hier kun je de CAO downloaden. Wat kan ik bij jullie verdienen? Noorderbreedte hanteert salarisniveaus conform de landelijke richtlijnen, vastgelegd in de Functie Waardering Gezondheidszorg FWG 3.0.
Werken bij Elkerliek Werken bij Elkerliek.
Ook bouwt de medewerker jaarlijks een recht van 57 plb-uren op. Daarnaast kent de CAO voor een aantal gebeurtenissen, zoals huwelijk en geboorte, verlofregelingen. IZZ is een ziektekostenverzekering speciaal voor mensen werkzaam binnen de gezondheidszorg. De verzekering biedt een brede dekking tegen een gunstige premie.
ANBI.
Eén van de voorwaarden is dat het goede doel een moet zijn en geregistreerd staat als een Algemeen Nut Beogende Instellingen ANBI. De Stichting LangeLand Ziekenhuis is een ANBI en voldoet aan de wettelijke voorschriften waaraan een ANBI moet voldoen.
Cao Huisartsenzorg LHV.
De LHV is als werkgeversorganisatie betrokken bij de onderhandelingen over de Cao Huisartsenzorg. Overige partijen bij de Cao Huisartsenzorg zijn InEen, de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten NVDA, FNV Zorg Welzijn, CNV Zorg Welzijn en de Nederlandse Vereniging voor Praktijkondersteuners NVvPO.
Hoeveel ruimte voor onderhandelingen bij CAO ziekenhuizen? Ouders Online.
In zo'n' schaal zou je nog wel over de trede waar je instapt kunnen onderhandelen. CAO ziekenhuizen heeft volgens mij 10 treden per schaal, dus daar zit wat ruimte. Tenzij ze je meteen de hoogste trede aanbieden. Login of registreer om te kunnen reageren. do, 15/12/2016 0815.: dat dacht ik al. dat er weinig ruimte is. Ik ben van oorsprong gespecialiseerd verpleegkundige, maar werk al jaren niet meer rechtstreeks aan het bed. Maar ik kan nu een functie gaan uitvoeren waar ik vaardigheden voor heb die schijnbaar ook schaars zijn maar die ik in mijn huidige functie niet nodig heb.Dus wie weet. Denk dat ik toch even een schaal hoger inzetten. De schalen zijn gekoppeld aan de functie, maar ze zouden mijn functie ook eventueel een andere naam kunnen geven zodat die wel bij de juiste" salarisschaal past. De reden waarom ik het maximale eruit wil halen is ook omdat ik veel meer reistijd ga krijgen, meer reiskosten ga maken En het ook maar de tijdelijk contract is. En als je het salaris voor de functie vergelijkt met het bedrijfsleven dan wordt je pas echt verdrietig. Het is dat ik de gezondheidszorg nog steeds als geweldig ervaar.

Contacteer ons