Resultaten voor cao jeugdzorg

cao jeugdzorg
Nieuwe cao en salarisschalen Jeugdzorg beschikbaar Ambtenarensalaris.nl.
Home / Zorg en Welzijn / Nieuwe cao en salarisschalen Jeugdzorg beschikbaar. Nieuwe cao en salarisschalen Jeugdzorg beschikbaar. 10 juli 2017 De tekst voor de cao jeugdzorg 2017-2019 en bijbehorende salarisschalen zijn beschikbaar. Eind juni werd de cao definitief na instemming van alle partijen met het onderhandelaarsakkoord.
Arbeidsvoorwaarden.
Parlan past de CAO Jeugdzorg 2015-2016 toe. Daarin staan de salarisschalen, arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 83%, van je jaarsalaris. Sinds 1 april 2015 is De Praktijk onderdeel van Parlan Jeugdhulp. Voor medewerkers verbonden aan de Jeugd GGZ-activiteiten van De Praktijk wordt de CAO GGZ 2015-2017 toegepast.
Nieuwe Cao Jeugdzorg voor 2016 NVO, Nederlandse Vereniging Van Pedagogen en Onderwijskundigen.
Nieuwe Cao Jeugdzorg voor 2016 Print pagina. Nieuwe Cao Jeugdzorg voor 2016. Nieuwe Cao Jeugdzorg voor 2016. De achterban van FBZ, waaronder de NVO, heeft ingestemd met het onderhandelaarsakkoord voor de Cao Jeugdzorg. Dat akkoord werd in december 2015 bereikt.
Aanpak werkdruk jeugdzorg: taak voor de or ORnet.
Voor de trainingen is een vergoedingsregeling beschikbaar van het Overleg Arbeidsvoorwaarden Jeugdzorg OAJ. De afspraken in de Cao Jeugdzorg 2017-2019. Lees ook: Maak je druk om werkdruk en stress tips voor een gestructureerde aanpak. Ontwikkel jezelf op de OR workshopdag!
ORT cao jeugdzorg Zorgwerk.
ORT cao verpleeg verzorgingshuizen en thuiszorg VVT. ORT cao geestelijke gezondheidszorg GGZ. ORT cao gehandicaptenzorg. ORT cao ziekenhuizen. ORT cao universitair medische centra. ORT cao welzijn maatschappelijke dienstverlening. ORT cao jeugdzorg. Zie meer ORT cao jeugdzorg. 21 september 2018 2345.:
Cao jeugdzorg: profiteer van onze collectieve verzekering IZZ.
Cao Jeugdzorg: uw zorg in goede handen met onze eigen zorgverzekering. U werkt dagelijks in de jeugdzorg, met hart en ziel. En als geen ander weet u dat goede zorg niet vanzelfsprekend is. Dus kijkt u ook kritisch naar uw eigen zorgverzekering.
Het Financieele Dagblad.
Door stakingen in het streekvervoer en het stadsvervoer, in Utrecht, ligt een groot deel van het openbaar vervoer plat. Met een aangepaste dienstregeling proberen vervoers maatschappijen met werkwilligen en uitzendkrachten bussen te laten rijden.Vakbonden eisen een betere cao. FOTO: Gerard Til / Hollandse Hoogte.
Nettoloon berekenen uit bruto salaris voor 2019.
Vul hier alleen een bedrag in als u wilt uitrekenen wat het totale nettoloon zal zijn als er in de betreffende maand ook vakantiegeld, een 13e maand, bonus, gratificatie, winstuitkering, etc. Voor een normale bruto/netto berekening kunt u dit veld leeg laten. Als nu nog niet weet hoe hoog uw vakantiegeld bruto is, bereken dit dan met: vakantiegeld berekenen. Sector cao of bedrijfstak.
Onderhandelakkoord voor nieuwe cao jeugdzorg ZorgWelzijn.
Onderhandelakkoord voor nieuwe cao jeugdzorg. De vakbonden FNV, CNV en FBZ hebben een akkoord met Jeugdzorg Nederland bereikt over een nieuwe cao jeugdzorg voor de 30.000 werknemers in Nederland. Gert Noortman, cao-onderhandelaar van FNV Zorg Welzijn: Ik ben heel tevreden over dit resultaat.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Langdurige zorg Beroep Psycholoog Sectie Jeugdzorg 1001 kritieke dagen. Huidige filters toepassen. Word lid of log in om uw voorkeuren op te slaan en het nieuws op basis van uw interesses te kunnen volgen. Update P3NL: LV POH-GGZ ook aangesloten.

Contacteer ons