Meer resultaten voor cao ggz ams

cao ggz ams
Pensioen ggz Federatie Medisch Specialisten.
Neem dan contact op met ons Kennis en Dienstverleningscentrum. Meer informatie over pensioenaftopping vindt u ook op de website www.pensioenopgroen.nl. Vuistregels voor een succesvolle zondagsdienst. Rekenvoorbeeld Pensioenaftopping ggz. Factsheet Pensioenaftopping ggz. Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten AMS 2018. Onderhandelaarsakkoord Cao GGZ 2017-2019.
B Salariëring.
Artikel 4 Salarisgarantieregelingen en herindeling FWG. Voor de desbetreffende werknemer blijft de salarisgarantieregeling volgens artikel 4 van de uitvoeringsregeling salariëring van de CAO GGZ 1999-2001 en volgens H 7B artikel 17 van de CAO GGZ 2003-2004 gelden zolang hij bij de werkgever in dienst is.
GGZ Vacatures in Capelle aan den IJssel Vacatures.nl.
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. 24 dagen geleden. ANIOS Psychiatrie in Rotterdam. Wij bieden je: Een dienstverband op basis van detachering op basis van een ANIOS functie voor bepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.
Akkoord cao Ziekenhuizen en cao GGZ bereikt NAPA.
Dat is gelukt: instellingen kunnen zelf afspreken of gelijkgestelde beroepsbeoefenaren voortaan deel uitmaken van de medische staf. Zij vallen daarmee onder de werkingssfeer van hoofdstuk 8 Positionering van de AMS, met uitzondering van artikel 8.4.4. Budget Organisatorische Eenheden en artikel 8.3.8 Waarneming. Ik heb in de periode 2012-2014 mogelijk ORT tijdens vakantie-uren gemist, maar werkte toen bij een andere werkgever. Medewerkers die tussen 1 januari 2012 en 1 januari 2015 op onregelmatige tijdstippen hebben gewerkt, krijgen een eenmalige uitkering ter compensatie van mogelijk ten onrechte niet uitgekeerde onregelmatigheidstoeslag ORT over vakantie-uren. Die uitkering bedraagt 83%, van de daadwerkelijk verdiende onregelmatigheidstoeslag in de jaren 2012, 2013 en 2014. Werkte u gedurende deze jaren bij een andere werkgever, dan moet uw toenmalige werkgever dit vergoeden. Maak hier zelf werk van! De nieuwe Cao GGZ loopt van 1 maart 2017 tot 1 juni 2019.
GGZ Vacatures in Zuidland Vacatures.nl.
Je mag rekenen op: salariëring conform CAO GGZ uitstekend pensioen mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen professionele werkomgeving deskundige en. 2 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste GGZ vacatures in Zuidland! Blijf op de hoogte.
Psychiater Ggz-vacatures in Utrecht provincie maart 2019 Indeed.nl.
Indicatiestelling binnen de specialistische GGZ. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor GGMD Utrecht jobs. Basis Psycholoog GGZ. Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO GGZ; Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de GGZ, bij voorkeur SGGZ.
CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg.
Home CAO updates CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO Geestelijke Gezondheidszorg, CAO GGZ met nieuws, downloads van CAO-tekst, loontabel, functietabel, periodieken, toeslagen en vergoedingen. 16-02-18 AVV CAO GGZ 2018-2019. 03-07-17 Nieuwe tekst CAO GGZ 2017-2019.
Medisch hulpverlener ggz Vacatures Intermediair.nl.
Topbaan 43 dagen geleden geplaatst 32 uur WO Project Assistent Training Opleiding. IVP is partner in Arq Psychotrauma Expert Groep, een groep van instelling Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geregeld overeenkomstig de CAO GGZ zoek naar een uitdagende baan bij een dynamische organisatie in een top GGZ.
Ledenraadpleging NVvP over opnemen positie psychiater in de CAO GGZ Intellect Transfer.
Het klinisch leiderschap is tenslotte een erkende en voor de RGS-herregistratie relevante competentie, datgene dat de psychiater maakt tot medisch specialist. De ledenraadpleging NVvP beoogt om in de CAO GGZ vanaf juli 2019 een statuut op te nemen dat gelijkwaardig is aan hoofdstuk 8 van de AMS.
LAD: Evaluatie invoering AMS GGZ medischcontact.
De LAD bereikte in juni 2003 met werkgeversorganisatie GGZ Nederland een onderhandelaarsakkoord AMS GGZ, als onderdeel van de CAO GGZ. Het akkoord werd mede bereikt door een enquête onder de psychiaters in de GGZ over onder andere salarisniveau, toelagen en functiegebonden vergoedingen.1 De AMS GGZ is vervolgens geïntegreerd in de CAO GGZ.

Contacteer ons