Meer resultaten voor slaapdiensten rotterdam

slaapdiensten rotterdam
Slaapdiensten-vacatures in Gemeente Rotterdam oktober 2018 Indeed.nl.
Rotterdam 1 plaats. Wisselend volgens rooster dag, avond en slaapdiensten. Een Woonbegeleider 3 functie op onze locatie Schuilingsoord in Rotterdam. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Middin Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Middin.
Slaapdienst vacatures in Rotterdam 248 jobs Jooble.
Profila Zorggroep Rotterdam. in staat om te multitasken; Een echte teamplayer; Flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatig te werken overdag, avonden, slaapdiensten en weekenden; In het bezit van een geldig BHV diploma of bereid zijn tot het halen van dit diploma; In bezit van rijbewijs.
Slaapdiensten vacatures in Rotterdam Simply Hired.
Bavo Europoort zoekt een Woonbegeleider te Rotterdam MBO geplaatst op 05-10-2018 Bavo Europoort zoekt voor Beschermd Wonen afdeling Dubbele Diagnose een. 11 uur geleden, Gesponsord. Krijg dagelijkse updates voor Slaapdiensten vacatures in Rotterdam. Krijg dagelijkse updates voor Slaapdiensten vacatures in Rotterdam.
Slaapdienst vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
26 dagen geleden geplaatst 1 40 uur HBO Groepsleider 2 Aquila. br Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien vroege diensten, slaapdiensten Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien o.a. vroege diensten, slaapdiensten br Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien vroege diensten, slaapdiensten.
Vacatures slaapdiensten Trovit.
ZZP Verpleegkundige Slaapdiensten Gehandicaptenzorg. LEKZ Amersfoort, Utrecht. Een Verpleegkundige voor de Slaapdiensten daar zijn we naar op zoek. Op zoek voor een lokale zorginstelling in de regio Amersfoort die zich ontwikkelt op. 7 dagen geleden op jobbird.com. ZZP Verpleegkundige Slaapdiensten Gehandicaptenzorg.
Slaapdiensten-vacatures in Rotterdam oktober 2018 Indeed.nl.
De Stadssingel bestaat uit negen appartementen aan de Boezemkade in Rotterdam. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Zuidwester Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Zuidwester. In deze functie draag je tijdens slaapdiensten zorg voor de begeleiding van oudere cliƫnten met een verstandelijke beperking.
Ook slaapdienst is werktijd LVH Advocaten Rotterdam.
Die regels zijn helaas nogal onduidelijk. Werkgevers en werknemers in de gezondheidszorg verschillen daardoor sinds jaar en dag van mening over de vraag, hoe aanwezigheidsdiensten waaronder slaapdiensten moeten worden aangemerkt. Is er sprake van werktijd of niet? Dat is een belangrijke vraag, want het antwoord daarop heeft consequenties op vele gebieden.
Slaapdienst vacatures in Zuid-Holland, werk, jobs Jobrapido.com.
de slaapdiensten op de Crisisopvang begeleid je jongeren tussen de 12 en 18 jaar in de avond en nachtsituatie. Dit houdt in dat je de jongeren. Jouw favoriete vacatures zien? valt als vliegende keep in waar je nodig bent voor de nacht.
Slaapdienst vacatures in Rotterdam, werk, jobs Jobrapido.com.
Werktijden / werkdagen: wisselend volgens rooster dag, avond en slaapdiensten. Jouw favoriete vacatures zien? Samen in de Zorg Rotterdam B.V. functie beschikbaar voor 24 tot 32 uur Flexibel inzetbaar, dag, avond en slaapdienstenDe voorkeur gaat uit naar een zorg professional die bekend.
Slaapdienst-vacatures in Rotterdam oktober 2018 Indeed.nl.
Op de Stadssingel werken we met slaapdiensten 15.00 09.00. De Stadssingel bestaat uit negen appartementen aan de Boezemkade in Rotterdam. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Zuidwester Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Zuidwester.

Contacteer ons