Meer resultaten voor slaapdiensten zorg

slaapdiensten zorg
Waak en slaapdiensten AZR-ZORG.
Bij een waakdienst blijft een verzorgende of verpleegkundige bij de cliënt thuis. Slaapdiensten worden als zorg ingezet ter geruststelling van klanten die s nachts angstig of onrustig zijn. De medewerker mag maximaal twee maal per nacht gewekt worden. Waak en slaapdiensten.
ZZP'ers' Centraalzorg.
Vacature Medewerker Slaapdiensten GGZ. Voordelen als ZZPer. Als ZZPer bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. Dat is erg aantrekkelijk, omdat je jouw werkzaamheden kunt plannen op de momenten die je zelf wilt. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraken uit de zorgovereenkomst, dus heb je geen leidinggevende boven je. Jij zorgt op jouw manier voor de levering en kwaliteit van de zorg aan jouw cliënten.
Vacatures Slaapdienst in Tilburg Vacat.
Samen in de Zorg NB s-Hertogenbosch. Functie eisen Je hebt een diploma op minimaal niveau 4, zoals SPW of MZ; Je bent langer dan 1 jaar je rijbewijs; Je hebt affiniteit met de doelgroep; Je straalt stabiliteit en rust uit; Je 60 dagen geleden Preview Opslaan. Bonheur Horeca Groep NB Tilburg. Bonheur ben je verantwoordelijk voor het welzijn van onze gasten en een gastvrij onthaal. Werktijden zijn van 23.00 07.00 uur, waarbij je van 23.00 tot 01.00 uur aan de receptiebalie zit, daarna heb je slaapdienst tot 07.00 60 dagen geleden Preview Opslaan. Persoonlijk begeleider team. Ribw Brabant NB Waalwijk. We zijn op zoek naar meerdere persoonlijk begeleiders met slaapdienst voor onze teams in Waalwijk met ervaring in pedagogisch werken met gezinnen. Persoonlijk begeleider met slaapdienst Waalwijk Als persoonlijk 60 dagen geleden Opslaan. Siza GE Tilburg. altijd passend bij jezelf kan maken. Je kan naar eigen keuze een slaapdienst werken of een nachtdienst. Voor slaapdiensten heb je minimaal een afgeronde zorgopleiding niveau 2, voor nachtdiensten minimaal een afgeronde 60 dagen geleden Preview Opslaan.
HSPO Zorg voor iedereen.
Om u de beste en persoonlijke zorg te bieden, worden onze medewerkers geselecteerd op het anders durven kijken en het hart op de juiste plaats hebben, mensen die samen willen werken, geïnteresseerd zijn in anderen, mensen die voelen, en er daardoor volledig voor u zijn.
Vacature Helpende Slaapdienst.
Wil je meer weten over de functie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Irene Vermeulen Teamcoach Zorg via 020 756 3014 of Kitty Stuivenberg Locatiemanager op 020 756 3012 of stuur een e-mail naar ivermeulen@amstelring.nl en kstuivenberg@amstelring.nl.
Slaapdienst-vacatures januari 2019 Indeed.nl.
1.707 2.546 per maand. Je werkt volgens een repeterend rooster met onregelmatige diensten, slaapdiensten en weekenden. Groepsbegeleider dagbesteding, wonen en logeren, 16-24 uur m/v. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Nocht en Wille Zorg Vacatures in Metslawier.
Slaapdienst vacatures Simply Hired.
Ook studentes HBO/WO die een bijbaan in zorg en welzijn zoeken zijn van harte welkom. medewerker / woonbegeleider nachtdienst slaapdienst. Stichting de Wederkerigheid Driebergen. Stichting De Wederkerigheid is voor een nieuw op te richten nachtteam op zoek naar flexibel inzetbare medewerkers / woonbegeleiders voor de nachtdienst. 4 uur per week Scala, Amsterdam Werkplek Licht, huiselijkheid, geborgenheid en liefdevolle aandacht voor mensen met dementie. Daar staat Groepswonen Scala. Als medewerker slaapdienst ben je achterwacht voor het nachtzorgteam Zeist. Bij een ongestoorde slaapdienst van 830, uur krijg je 415, werkuren uitbetaald. Medewerkers Begeleiding Maasschriksel Venlo 20-24 uur p.w. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster inclusief weekend avond en slaapdiensten.
Waakdiensten slaapdiensten nachtzorg Zuster Jansen.
Waakdiensten en slaapdiensten. Soms is het voor een ouder iemand niet verstandig om zonder zorg, lange tijd alleen in huis te zijn. Lange nachten zonder zorg is niet meer nodig, want een vorm van thuiszorg is nachtzorg. Meestal wordt bij nachtzorg onderscheid gemaakt tussen slaapdiensten, actieve nachtdiensen en waakdiensten.
Werktijden: Wat regelt de Arbeidstijdenwet over aanwezigheidsdiensten?
Voorbeelden van sectoren waar AWD worden gebruikt zijn de zorg gehandicaptenzorg, verpleeg en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ambulancezorg, jeugdhulpverlening, schippersinternaten, welzijn en maatschappelijke dienstverlening, bij de brandweer en bij defensie. Voorzienbare werkzaamheden moeten wel op de gebruikelijke wijze worden ingeroosterd en kunnen niet via arbeidsplaats gebonden consignatie in een AWD worden uitgevoerd.
Mantelaar slaapdiensten Hulp wanneer u dat nodig heeft!
Onze studenten kunnen 2 à 3 keer per nacht wakker gemaakt worden voor de benodigde zorg. Ze moeten echter zelf ook aan hun nachtrust toe kunnen komen voor de studie van de volgende dag. Het is dus geen waakdienst. Heeft u hulp nodig s nachts of voelt u zich fijner als u weet dat er bij u of uw naaste iemand is die in geval van nood kan helpen? Dan zijn de slaapdiensten van onze medische studenten wat voor u!

Contacteer ons