Resultaten voor cao ggz stagevergoeding

cao ggz stagevergoeding
Check jouw stagevergoeding Studentenbureau.
Is er een CAO binnen het bedrijf? Dan zijn er vaak vastomlijnde regels over de hoogte van je stagevergoeding. Daarnaast is de hoogte van je stagevergoeding afhankelijk van de studie die je doet, in welke regio je stage gaat lopen en wat voor soort stage je zoekt.
CAO-afspraken Zorg en Welzijn over opleiden Zonder Zorg 2020.
cao GGZ 2015-2017. cao Ziekenhuizen 2014-2016. In afgelopen maanden hebben de sociale partners onderhandelingsakkoorden gesloten voor nieuwe caos voor de WMD, Gehandicaptenzorg, GGZ en Ziekenhuizen. De nieuwe cao-teksten waren nog niet bekend tijdens de realisatie van dit document. Recht op stagevergoeding als stage een verplicht onderdeel van mbo of hbo studie is en stage minimaal 144 uur per studiejaar bedraagt.
Onder welke cao vallen jullie? Parnassia Groep.
Ik voel me meer collega dan vrijwilliger. Parnassia Groep portaal. Werken en leren /. Veelgestelde vragen /. Onder welke cao vallen jullie? Vacatures Job Alert Contact. Wij vallen onder de cao ggz. Werken en leren Werken en leren. Werken en leren.
CAO GGZ.
Per abuis is de volgende zinsnede In H6, artikel 6, lid 2: onverkort het bepaalde in lid 2 van dit artikel niet verwijderd na het schrappen van het oude lid 2 uit de CAO GGZ 2015-2017. In de digitale cao is dit aangepast.
stage algemeen.
Wat mag je verwachten? tijdens jouw stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ.; GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast de stageovereenkomst / praktijkovereenkomst die veel opleidingen gebruiken.; de stage vindt plaats op een geoormerkte stageplaats, waarbij een werkbegeleider begeleiding geeft.
Ggz-instellingen moeten stagiaires minimumloon bieden Zorgvisie.
Stagiaires die feitelijk in een normale dienstbetrekking werken, hebben recht op het minimumloon. Dat heeft de Inspectie SZW geoordeeld na onderzoek in twee ggz-instellingen die alleen een stagevergoeding betaalden aan mensen die hun opleiding al hadden beƫindigd. Dat meldt vakblad Zorg en Welzijn vandaag. U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan. Login of Maak een account aan. Twee instellingen in de ggz hadden stagiaires in dienst die feitelijk een gewone dienstbetrekking hadden.
Krijg ik een stagevergoeding?
GGZ NHN een lerende organisatie? Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Homepage Stagebureau Veelgestelde vragen Krijg ik een stagevergoeding? Krijg ik een stagevergoeding? Indien de stage een verplicht onderdeel van de studie betreft en meer dan 144 uur bedraagt ontvang je een stagevergoeding.
A Salariƫring van werknemers die een opleiding volgen.
Voor deeltijd stagiairs geldt een vergoeding naar rato. De hoogte van de stagevergoeding wordt aangepast conform algemene loonaanpassingen zoals van toepassing voor de CAO GGZ. Toelichting op cao kennisnet Werkervaringsplaats. Artikel 6 Opleiding tot gezondheidszorg psycholoog artikel 3, Wet BIG.

Contacteer ons