Resultaten voor fwg 60 cao ggz

fwg 60 cao ggz
Behandelcoördinator Ggz-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Salariëring volgens CAO GGZ, in FWG 45 of FWG 50. Je expertise wordt ingezet in nauwe samenwerking met de behandelcoordinator, de psychiaters en andere. 2 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor GGZ Drenthe Nederland jobs. Lees meer over werken bij GGZ Drenthe.
Functiewaardering CAO ggz.
Regelgeving arbeidstijdenwet ATW en arbeidstijdenbesluit ATB geneeskundigen. A Procedure voor toepassing van het FWG functiewaarderingssysteem. B Reglement interne bezwaren commissie. C Reglement Landelijke Bezwaren Commissie LBC. D Kwaliteitseisen te stellen aan functiebeschrijvingen en de wijze van het beschrijven van functies. E Model functiebeschrijving. Salarisschalen per functiegroep en salarisschaal medisch specialisten. Functieprofielen en complementaire bijdragen. Voorbeeld leerovereenkomst beroepsvoorbereidende periode. Model opleidingsreglement voor inservice-opleidingen. Adressen van de partijen bij het cao-overleg. Toelichting op cao kennisnet Vragen en antwoorden. Competentiemanagement in de ggz. Artikel 1 Algemeen. De functie van de werknemer is met toepassing van het actuele computerondersteunde FWG-systeem door de werkgever ingedeeld in een van de functiegroepen, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80.
FWG VVN VS.
Zijn er vaste afspraken over scholingsbudgetten? Het merendeel van de verpleegkundig specialisten is ingeschaald in salarisschaal 60. Een kleiner deel is ingeschaald in salarisschaal 55, binnen de AGZ ook een aantal in salarisschaal 65. Binnen de GGZ zijn de meeste instellingen bezig met de herwaardering naar salarisschaal 65 gezien het regiebehandelaarschap. In de verschillende CAOs kan gezocht worden naar de inschaling van verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist vios. Zo is de inschaling in de CAO-GGZ tenminste salarisschaal 49-50. Binnen de AGZ en chronische zorg is dit salarisschaal 55. De functie van verpleegkundig specialist GGZ wordt opnieuw gewogen. FWG heeft op basis van de geldende praktijk afgelopen jaar referentiemateriaal verzameld en hierop een technische weging gedaan.
Verdien ik wel genoeg? Toegepast psycholoog, 2.250 euro bruto 32 uur.
Voor de psycholoog in opleiding tot gezondheidspsycholoog geldt volgens het systeem de aanloopschaal voor de psychologenfunctie; FWG 59. De ijkfunctie psycholoog wordt minimaal ingeschaald in FWG 60. Dit verklaart waarschijnlijk het hogere salaris van je universitair geschoolde collegas. Je geeft aan te starten in schaal 55A van de cao.
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Helaas kennen wij de inhoud van dat arbeidsvoorwaardenpakket niet en weten we ook niet of de OR van jouw instelling afspraken heeft gemaakt over de overgang van de eigen rechtspositie naar de CAO GGZ. Het kan ook uitmaken of er in jouw arbeidsovereenkomst een incorporatiebeding is opgenomen of niet. Om hier gedegen antwoord op te kunnen geven, behoeft jouw zaak meer individuele behandeling door bijvoorbeeld een kwestiebehandelaar van de vakbond of een andere juridische hulpverlener. Mijn advies zou zijn om daar contact mee op te nemen. Voor wat betreft de vragen over het loon, is duidelijk dat in jouw geval het functiewaarderingssysteem waar in de GGZ mee wordt gewerkt FWG 3.0 niet correct is toegepast. Als aanloopschaal wordt FWG 59 nog weleens gebruikt, maar gangbaarder is FWG 60 voor de functie van basispsycholoog minimaal 2.713 en maximaal 4.230 euro bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
CAO VGN. Search 2. Menu.
Vacature 17.1140-Basispsychologen Basispsychologen Vacatureportal GGZ Delfland.
Een uitdagende baan binnen een organisatie met een prettige, informele werksfeer en korte lijnen. De cao GGZ is van toepassing. We starten met een aanstelling voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en ambitie, maak je tevens kans om de opleiding tot GZ psycholoog in te stromen en kan gezamenlijk gekeken worden hoe deze leerroute eruit kan komen te zien. Als Psycholoog ontvang je salaris in FWG 60 max.
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO Huisartsenzorg schaal 8. Voor ervaren senior POHs GGZ doet de LV POH-GGZ de aanbeveling voor schaal 9 of 10 of vergelijkbaar met schaal 55 60 CAO GGZ. POH-GGZ is een zelfstandige functie op HBO of academisch niveau.

Contacteer ons