Zoeken naar cao ggz fwg

cao ggz fwg
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Cao Huisartsenzorg LHV.
Cao Huisartsenzorg 2017 2019. Deze pagina delen. Verstuur deze pagina via e-mail. Gebruik CTRLP om de pagina te printen. 27 feb 2019. POH-GGZ in uw praktijk? Wat zijn de kosten en wat levert het op? 29 jan 2019. LHV Keuzehulp POH-jeugd gepubliceerd. 15 okt 2018. Forse premiestijging verzuimverzekering: wat te doen. 07 dec 2017. Heeft u al een WGA-hiaatverzekering voor uw medewerkers? 23 nov 2017. Wat kost een POH-GGZ uw praktijk en wat levert het op? Oproepcontract / 0-urencontract. POH-GGZ: functie en competentieprofiel voor praktijkondersteuner ggz.
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Een POH-GGZ met veel werkervaring in de GGZ, aanvullende opleidingen die van meerwaarde zijn voor de behandeling in de praktijk en waarbij de functionaris stagiaires begeleidt of collegas inwerkt senior, zal redelijkerwijs beter vallen in de schalen 9 of 10 van de CAO Huisartsenzorg.
Vacature RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Een baan in een dynamische organisatie met een informele collegiale werksfeer in het hartje van Amsterdam. Het salaris is volgens de cao-GGZ FWG 40. Wie zijn wij? De RINO is een landelijk werkend nascholings en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg GGZ en aangrenzende terreinen.
Wat ga je verdienen en cao's' Zorg en Welzijn Plein.
Voor vergelijkbare functies kun je uitgaan van een vergelijkbaar salaris. Hoe zit het met onregelmatigheidstoeslag? Op onregelmatige uren komt er een toeslag op het salaris, in de CAO staat wanneer dat precies van toepassing is en hoeveel % de toeslag is.
Systeemtherapeut: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Het salaris van de systeemtherapeut ligt tussen de 2562 euro bruto per maand en 3992 euro bruto per maand. Het bovengenoemde salaris is gebaseerd op de CAO GGZ Nederland zie bron beneden. 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, pensioenfonds afhankelijk van werkgever. Mensen vonden ons op: Salaris Systeemtherapeut, Loon Systeemtherapeut, Wat verdien je als Systeemtherapeut, Salarisschaal Systeemtherapeut, Salarisindicatie Systeemtherapeut, Bonus Systeemtherapeut, CAO Systeemtherapeut, Brutoloon Systeemtherapeut, Nettoloon Systeemtherapeut, Vakantiedagen Systeemtherapeut, Pensioen Systeemtherapeut.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Helaas kennen wij de inhoud van dat arbeidsvoorwaardenpakket niet en weten we ook niet of de OR van jouw instelling afspraken heeft gemaakt over de overgang van de eigen rechtspositie naar de CAO GGZ. Het kan ook uitmaken of er in jouw arbeidsovereenkomst een incorporatiebeding is opgenomen of niet. Om hier gedegen antwoord op te kunnen geven, behoeft jouw zaak meer individuele behandeling door bijvoorbeeld een kwestiebehandelaar van de vakbond of een andere juridische hulpverlener. Mijn advies zou zijn om daar contact mee op te nemen. Voor wat betreft de vragen over het loon, is duidelijk dat in jouw geval het functiewaarderingssysteem waar in de GGZ mee wordt gewerkt FWG 3.0 niet correct is toegepast.
CAO VGN. Search 2. Menu.
CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg.
Home CAO updates CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO GGZ 2017-2019 CAO Geestelijke Gezondheidszorg. CAO Geestelijke Gezondheidszorg, CAO GGZ met nieuws, downloads van CAO-tekst, loontabel, functietabel, periodieken, toeslagen en vergoedingen. 16-02-18 AVV CAO GGZ 2018-2019. 03-07-17 Nieuwe tekst CAO GGZ 2017-2019.
Vraag van de maand: cao GGZ en ziekenhuizen gelijk trekken? NAPA.
Ik zou er voor willen pleiten dat we minstens de percentages van de ziekenhuis cao bij zouden krijgen en het liefst zien dat de schalen weer gelijk getrokken worden. Het verschil in salarisschalen tussen Cao Ziekenhuizen en GGZ is mede ingegeven doordat sinds 2015 een verschil in financiering is ontstaan.

Contacteer ons