Resultaten voor fwg cao ggz

fwg cao ggz
FWG VVN VS.
Binnen de AGZ en chronische zorg is dit salarisschaal 55. De functie van verpleegkundig specialist GGZ wordt opnieuw gewogen. FWG heeft op basis van de geldende praktijk afgelopen jaar referentiemateriaal verzameld en hierop een technische weging gedaan. Deze wordt in juni 2018 voorgelegd aan de paritaire adviesgroep bestaande uit werkgevers en werknemers.
Vacatures cao ggz fwg 55 Trovit.
Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. 1 2 Volgende. Vacatures cao ggz fwg 55. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email cao ggz fwg 55.
GGZ Vacatures in Alblasserdam Vacatures.nl.
Ervaring of affiniteit met de GGZ BIG-Registratie is een pré Je bent stressbestendig en hebt een groot inlevingsvermogen Uren. 14 dagen geleden. ZZP'er' in de zorg in Dordrecht. Dus wil jij werken in de ouderenzorg, het ziekenhuis of in de GGZ.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Helaas kennen wij de inhoud van dat arbeidsvoorwaardenpakket niet en weten we ook niet of de OR van jouw instelling afspraken heeft gemaakt over de overgang van de eigen rechtspositie naar de CAO GGZ. Het kan ook uitmaken of er in jouw arbeidsovereenkomst een incorporatiebeding is opgenomen of niet. Om hier gedegen antwoord op te kunnen geven, behoeft jouw zaak meer individuele behandeling door bijvoorbeeld een kwestiebehandelaar van de vakbond of een andere juridische hulpverlener. Mijn advies zou zijn om daar contact mee op te nemen. Voor wat betreft de vragen over het loon, is duidelijk dat in jouw geval het functiewaarderingssysteem waar in de GGZ mee wordt gewerkt FWG 3.0 niet correct is toegepast.
ORT cao ziekenhuizen Zorgwerk.
ORT cao geestelijke gezondheidszorg GGZ. ORT cao Gehandicaptenzorg GZ. Krijg ik 24 december op Kerstavond ORT betaald? Wat zijn de erkende feestdagen in Nederland? ORT cao verpleeg verzorgingshuizen en thuiszorg VVT. ORT cao ziekenhuizen. ORT cao universitair medische centra. ORT cao Welzijn Maatschappelijke dienstverlening.
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Vacature RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Een baan in een dynamische organisatie met een informele collegiale werksfeer in het hartje van Amsterdam. Het salaris is volgens de cao-GGZ FWG 40. Wie zijn wij? De RINO is een landelijk werkend nascholings en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg GGZ en aangrenzende terreinen.
Ggz-vacatures in Utrecht provincie maart 2019 Indeed.nl.
Een goed salaris tussen de 1.958, en 2.863, op basis van 36 uur cao GGZ, FWG 40. Kwintes profileert zich als dé aanbieder van gespecialiseerde begeleiding en huisvesting voor mensen die zonder intensieve begeleiding niet. 8 dagen geleden vacature opslaan meer.
LAD Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.
Eerste gesprek over nieuwe Cao Jeugdzorg niet hoopgevend. Tijdens het eerste gesprek over een nieuwe Cao Jeugdzorg op 5 februari lieten de werkgevers direct bij aanvang weten dat er weinig tot geen financiële ruimte is waarmee zij de onderhandelingen kunnen starten.
Functiewaardering en functiebeschrijving FVB.
Zie ook: Functiewaardering FWG. Deel dit via.: 12 maart 2019. FBZ: grote zorgen over cao Jeugdzorg. Begin februari is het overleg gestart over een nieuwe cao Jeugdzorg tussen Jeugdzorg Nederland en de werknemersorganisaties FBZ, FNV en CNV. FBZ voert de onderhandelingen namens ons als FVB. Inzet van de werknemersorganisaties is: een salarisverhoging het terugdringen van de werkdruk binden/boeien het tegengaan van. 12 februari 2019. Zorgstandaard ADHD beschikbaar. De zorgstandaard ADHD is inmiddels beschikbaar. Als FVB hebben we ook in deze zorgstandaard geparticipeerd. De zorgstandaard brengt de adviezen van alle richtlijnen van organisaties die betrokken zijn bij de ADHD-zorg samen. Denk hierbij aan huisartsen, jeugdzorg, jeugdgezondheidszorg en de ggz.

Contacteer ons