Meer resultaten voor cao ggz salarisschalen 2014

cao ggz salarisschalen 2014
ggz cao ggz cao salaris cao ggz salarisschalen 2014.
cao ggz fwg 60 salaris. cao ggz fwg 40 salaris. cao ggz fwg 55 salaris. cao ggz 2016 salarisschalen. fwg 65 cao ggz. cao ggz salarisschalen 2014. Salarisschalen GGZ Zorghart. Salarisschalen GGZ per functiegroep, niveau 1 juli 2016 medisch specialisten.
Werkgever moet reiskosten vergoeden op basis van cao SalarisNet.
Hiermee is een afstand enkele reis van maximaal 30 kilometer bedoeld. De werknemer stelt zich op het standpunt dat de werkgever de krachtens de cao verschuldigde reiskostenvergoeding moet uitkeren. Hij vindt dat hem overeenkomstig de cao-regeling over de periode 2009 tot april 2014 een te laag bedrag is uitgekeerd.
Wat is het salaris van een medisch receptionist? Carriretijger Forum.
Een medisch receptionist verdient bruto tussen 1441, en 2267, salarisschaal FWG 25 of 30, CAO GGZ. Als je geen of weinig werkervaring hebt, zal het salaris waarschijnlijk in de buurt van 1441, liggen. 07-20-2011, 0609: PM. Receptionist meer dan telefonist in Zorgcentrum.
BHV-vergoeding Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Dan ontvangt u om de 5 jaar een jubileumtoeslag gratificatie.: Jubileumtoeslag vanaf 1 juli 2018. 15, 20, 25 enz. Op 15 juni 2014 bent u als BHVer aangewezen. Uw eerste gratificatie als BHVer wordt toegekend op 15 juni 2019. Deel deze pagina.
Wat ga je verdienen en cao's' Zorg en Welzijn Plein.
Voor vergelijkbare functies kun je uitgaan van een vergelijkbaar salaris. Hoe zit het met onregelmatigheidstoeslag? Op onregelmatige uren komt er een toeslag op het salaris, in de CAO staat wanneer dat precies van toepassing is en hoeveel % de toeslag is.
DocPlayer.
Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First Page Go to Last Page. Rotate Clockwise Rotate Counterclockwise. Enable hand tool. Presentation Mode Open Print Download Current View. More Information Less Information. Enter the password to open this PDF file.:
Check je Loonstrook en Bereken je Bruto en Netto Salaris Loonwijzer.nl.
Arbeidsrecht en CAO. Conflict op je werk. Auto van de zaak. Vergoedingen en overuren. Afspraken over werktijd. Duur van je pauze. Nacht en ploegendiensten. Minderjarigen en Jongeren. Alles over seksuele intimidatie. Seksuele intimidatie op wereldschaal. Seksuele intimidatie op het werk.
Bruto / netto salaris berekenen.
Benieuwd wat er netto over blijft van je bruto maandsalaris, of andersom? Hieronder bereken je eenvoudig de gevolgen op jouw salaris of uitkering in 2019. Het effect op je loon door een andere baan, een loonsverhoging of een auto van de zaak, je ziet het direct.
Je verdiende loon. medischcontact.
Specialist Ouderengeneeskunde Revalidatie TIJDELIJK. Specialist Ouderengeneeskunde GGZ. arts in spe. arts in spe. nummer 20 verslaving. Medischcontact.nl Inloggen Zoek. 04 november 2014 4 minuten leestijd. Je verdiende loon. Plaats een reactie. Verdien je straks wat je krijgt? Of krijg je dan wat je verdient? Dat wil zeggen: als het artsexamen achter de rug is en je eerste arbeidsovereenkomst als dokter zich aandient. Daarvoor wat zaken op een rij. Misschien, maar wel nuttig. Want de eerste klap is een daalder waard. Anios met meer invloed heeft minder stress schreef Medisch Contact MC 35/2014: 1642. Dat artikel ging over oorzaken van hoge werkdruk. De hoogte van het salaris werd niet genoemd. Toch draagt correcte salariëring ook bij aan arbeidssatisfactie; aan de voldoening die je beleeft aan je functie, aan je werk. Menigeen vindt het echter not done daarover te praten. Dat hoeft ook niet. Zolang je het maar goed regelt. Na het artsexamen gaat 999, procent van de next generation in dienstverband. En dan geldt er een cao, een collectieve arbeidsovereenkomst die voor alle medewerkers in alle instellingen waarvoor deze geldt, móet worden toegepast er is dus niet één cao voor álle dokters.
Verdien ik wel genoeg? Beleidsmedewerker, 3.300 euro Intermediair.
Als ik kijk naar je bruto maandsalaris en het aantal jaren in de huidige functie, dan betekent dit dat je waarschijnlijk bent ingedeeld in FWG 55 of 60 van de CAO. Een binnen de GGZ gebruikelijke inschaling voor een beleidsmedewerker.

Contacteer ons