Resultaten voor cao poh ggz salaris

cao poh ggz salaris
Veelgestelde vragen POH-GGZ.
Hoe kan het aantal consulten, dat de POH-GGZ per dag kostendekkend doet, worden berekend? Welke tips heeft u, als ik als POH-GGZ ZZP-er wil worden? Hoe zit het met de verlengde armconstructie? Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ?
Cao Huisartsenzorg LHV.
Wat kost een POH-GGZ uw praktijk en wat levert het op? 23 nov 2017. Gezocht: 2 huisarts cao-onderhandelaars. 23 aug 2017. Nieuwe Cao Huisartsenzorg van kracht. 09 jun 2017. Cao Huisartsenzorg: principeakkoord bereikt. Oproepcontract / 0-urencontract. POH-GGZ: functie en competentieprofiel voor praktijkondersteuner ggz.
Functiewaardering huisartsenzorg LHV.
Plaats in de organisatie. Organisatorisch rapporteert de POH GGZ aan de Huisarts of leidinggevende, die hiƫrarchisch personeel en financieel verantwoordelijk is voor de functie. Behandelt klachten, problemen en vragen op het gebied van psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek.; Differentieert de klacht naar aard en ernst.;
In de Functiewaardering Huisartsenzorg FWHZ is de POH-S en de POH-GGZ gewijzigd. Moet ik mijn POH-S nu in schaal 7 indelen en mijn POH-GGZ in schaal 8? LHV.
Moet ik mijn POH-S nu in schaal 7 indelen en mijn POH-GGZ in schaal 8? Nee, dit is afhankelijk van de functie-eisen die u stelt aan uw POH en aan wat de POH daadwerkelijk in de praktijk aan werkzaamheden verricht.
Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Salaris Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Loon Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Wat verdien je als Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Salarisschaal Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Salarisindicatie Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Bonus Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, CAO Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Brutoloon Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Nettoloon Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Vakantiedagen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg, Pensioen Prakijk Ondersteuner Huisartsenzorg.
Beroep Praktijkondersteuner huisarts GGZ Salaris YouChooz.nl.
Beroep Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Wat is het salaris? Als praktijkondersteuner huisarts GGZ kun je minimaal rekenen op een bruto salaris van zo'n' 2.820, per maand. Dit kan oplopen tot 3.995. Dit is exclusief 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ben je stagiair?
Praktijkondersteuner salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
PRO Praktijksteun is een innovatieve organisatie op het gebied van GGZ binnen de huisart Salaris conform de CAO HuisartsenzorgMaatwerk Gemiddeld werkt een Praktijkondersteuner GGZ bij Praktijksteun in twee verschillende. 35 dagen geleden geplaatst 12 40 uur HBO Laad en los medewerker parttime uitstekend salaris.
Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Toon: alle vacatures 5 nieuwe vacatures. Praktijkondersteuner GGZ POH-GGZ. PRO Praktijksteun 2 reviews. Salaris conform de CAO Huisartsenzorg. PRO Praktijksteun is een innovatieve organisatie op het gebied van GGZ binnen de huisartsenzorg. Gesponsord door PRO Groep vacature opslaan. Huisartsengroepspraktijk De Teselaar.

De Nza-beleidsregel gaat uit van een maximaal salaris van 63.042, per jaar 3600 maximum bruto per maand, bij een fulltime aanstelling incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Dit bedrag is afgeleid van de CAO GGZ FWG 60: 2741-3984. De POH-GGZ is als functie nog niet opgenomen in het loonfunctiegebouw van de CAO Huisartsenzorg of de CAO Gezondheidscentra.
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Functieprofiel Bestuur Veelgestelde vragen Documenten Onderzoek Accreditatie aanvragen Kwaliteitsregister Nascholing en congressen Onderzoek onder de POH-GGZ Juridische hulp. Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO Huisartsenzorg schaal 8.

Contacteer ons