Resultaten voor slaapdiensten

slaapdiensten
Slaapdienst-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Siza Vacatures in Velp. Lees meer over werken bij Siza. Dit kan gaan om zowel slaapdiensten in de wijk als slaapdiensten in het Max-Huis in Heesch. Wij zoeken iemand die graag geregeld een slaapdienst wil verrichten.
ZorgPortaal Slaapdienst ZorgPortaal.nl forum.
Ik werk ook slaapdiensten, waarbij ik eigenlijik nauwelijks tot niet slaap. Krijg 4 uur vergoed, echt vreemd dat je op die 4 uur geen ort krijgt.ik bedoel, iedereen slaapt toch het liefst een goede nacht en in zijn eigen bed.
Slaapdienst vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
3 dagen geleden geplaatst 24 uur HBO Begeleider. Begeleider NAH V18.0621 24 28 uur MBO 3 Roosendaal Sociaal Domein NAH Amarant De diensten zijn onregelmatig inclusief slaapdiensten. Onregelmatig werken past helemaal in jouw straatje en ook slaapdiensten. 9 dagen geleden geplaatst 24 28 uur MBO Jeugdzorgwerker D.
Slaapdienst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
E-mail mij de nieuwste banen. ZZP Verpleegkundige Slaapdiensten Gehandicaptenzorg. LEKZ via LEKZ. Arbeidsvoorwaarden Een ZZP Opdracht als Verpleegkundige voor de slaapdiensten Een Verpleegkundige voor de Slaapdiensten daar zijn we naar op zoek. Als Verpleegkundige voor de slaapdiensten ben je een Wakende.
Moeite met slaapdiensten, wie nog meer? Bokt.nl.
Zoals de titel al zegt, wie van de Bokkers draait er nog meer slaapdiensten al dan niet in de zorg, maar gok bijna dat de zorg de enige tak is waar je slaapdiensten draait en heeft hier, net als ik, moeite mee.
E Slaapdienst en begeleiding van cliƫnten in hun vakantie.
Artikel 4 Vergoeding slaapdienst. De werknemer van wie het salaris niet meer bedraagt dan het bedrag onder nummer 48 van de inpassingstabel ontvangt als vergoeding.: een bedrag van 3136, per 01-07-2017 3187, per 01-07-2018 voor elke slaapdienst, ongeacht het aantal uren dat deze dienst bedraagt, en.
Slaapdienst vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
26 dagen geleden geplaatst 1 40 uur HBO Groepsleider 2 Aquila. br Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien vroege diensten, slaapdiensten Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien o.a. vroege diensten, slaapdiensten br Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien vroege diensten, slaapdiensten.
Slaapdienst vacatures bij Amarant Groep NationaleVacaturebank.nl.
E-mail mij de nieuwste banen. ZZP Verpleegkundige Slaapdiensten Gehandicaptenzorg. LEKZ via LEKZ. Arbeidsvoorwaarden Een ZZP Opdracht als Verpleegkundige voor de slaapdiensten Een Verpleegkundige voor de Slaapdiensten daar zijn we naar op zoek. Als Verpleegkundige voor de slaapdiensten ben je een Wakende.
Slaapdienst vacatures bij Raphaƫlstichting NationaleVacaturebank.nl.
Arbeidsvoorwaarden Een ZZP Opdracht als Verpleegkundige voor de slaapdiensten Een Verpleegkundige voor de Slaapdiensten daar zijn we naar op zoek. Als Verpleegkundige voor de slaapdiensten ben je een Wakende. 8 dagen geleden geplaatst 24 32 uur MBO Begeleider C niveau 3, 4 of 5.
Slaapdiensten-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Bereid bent om s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken; Op locatie Boschoord zijn FPK De Beuken en t Wold gevestigd, onderdeel van sector Klinisch. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Trajectum Vacatures in Boschoord.

Contacteer ons