Op zoek naar cao ggz salarisschalen?

cao ggz salarisschalen
Wat is het salaris van een medisch receptionist? Carriretijger Forum.
Een medisch receptionist verdient bruto tussen 1441, en 2267, salarisschaal FWG 25 of 30, CAO GGZ. Als je geen of weinig werkervaring hebt, zal het salaris waarschijnlijk in de buurt van 1441, liggen. 07-20-2011, 0609: PM. Receptionist meer dan telefonist in Zorgcentrum.
Salarisschaal gz psycholoog ggz vacatures 5044 actuele jobs voor Salarisschaal gz psycholoog ggz Jooble.
Parnassia Groep Haaglanden. neuropsychologische diagnostiekteam bestaande uit een toegepast psycholoog en een basispsycholoog en werk je samen met een GZ psycholoog i.o.t. klinisch neuropsycholoog.In de een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik voor meer informatie over onze. 8 dagen geleden.
Nieuwe cao voor ggz meer loon, uitkering onregelmatig werk SalarisNet.
Ook ggz-instellingen die niet zijn aangesloten bij GGZ Nederland vallen onder de cao. Die loopt van 1 maart 2017 tot en met juni 2019. Lees het Onderhandelaarsakkoord cao ggz. In categorie: Nieuws Tags: collectieve arbeidsovereenkomst cao, pensioen, uitkeringen Dossier: Arbeidsrecht.
GGZ.
De partijen bij de cao Geestelijke Gezondheidszorg GGZ hebben op 24 mei 2017 een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. In dit signaal vindt u de belangrijkste afspraken uit dit resultaat op een rij. De cao krijgt een looptijd van 27 maanden, te weten van 1 maart 2017 tot en met 31 mei 2019. Gedurende de looptijd worden de salarisschalen en salarissen als volgt verhoogd.:
Altrecht Altrecht.
De arbeidsvoorwaarden van Altrecht zijn gebaseerd op de CAO GGz. Met het salaris van de maand mei wordt ook vakantiegeld uitgekeerd. Tegelijk met het salaris in december keert Altrecht een eindejaarsuitkering uit. Altrecht heeft een meerkeuzesysteem waardoor secundaire arbeidsvoorwaarden extra gunstig worden.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
CAO geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ, bijvoorbeeld de volledige tekst van de CAO, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de CAO, premie-overzichten en links naar relevante websites. Volledige naam sector / CAO. CAO geestelijke gezondheidszorg CAO GGZ.
Brigitte heeft als manager GGZ een waslijst aan taken. Is haar salaris te karig? Berenschot.nl.
Is dat genoeg? Maud Schaapveld, Berenschot: De inschaling van jouw salaris volgens de CAO GGZ is redelijk strak bepaald en dat geldt nog meer voor de beloning die gekoppeld is aan de salarisschalen. Omgerekend ligt jouw vaste primaire beloning rond de 60.000 euro bruto op jaarbasis.
Zorg en Welzijn Actuele Cao en Salarisschalen Ziekenhuizen, VVT, GGZ.
De cao ggz heeft een looptijd van 1 maart 2017 tot 1 juni 2019. CAO GGZ 2017 2019. Salarisschalen GGZ per 1 juli 2018. CAO en salarisschalen Huisartsen/aios. De cao Huisartsenzorg heeft een looptijd van 1 maart 2017 tot 1 maart 2019.
Arbeidsvoorwaarden.
Daarin staan de salarisschalen, arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 83%, van je jaarsalaris. Sinds 1 april 2015 is De Praktijk onderdeel van Parlan Jeugdhulp. Voor medewerkers verbonden aan de Jeugd GGZ-activiteiten van De Praktijk wordt de CAO GGZ 2015-2017 toegepast.

Contacteer ons