Op zoek naar cao poh ggz?

cao poh ggz
In de Functiewaardering Huisartsenzorg FWHZ is de POH-S en de POH-GGZ gewijzigd. Moet ik mijn POH-S nu in schaal 7 indelen en mijn POH-GGZ in schaal 8? LHV.
Moet ik mijn POH-S nu in schaal 7 indelen en mijn POH-GGZ in schaal 8? Nee, dit is afhankelijk van de functie-eisen die u stelt aan uw POH en aan wat de POH daadwerkelijk in de praktijk aan werkzaamheden verricht.
Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Praktijkondersteuner Somatiek 20-24 uur. In onze praktijk werken 7 huisartsen, 3 praktijkondersteuners Somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ, 10 assistentes en. DoktersAssistent.es 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Groepspraktijk Lievekamp Vacatures in Oss. Salariƫring volgens de CAO huisartsenzorg.
Cao Huisartsenzorg LHV.
Wat kost een POH-GGZ uw praktijk en wat levert het op? 23 nov 2017. Gezocht: 2 huisarts cao-onderhandelaars. 23 aug 2017. Nieuwe Cao Huisartsenzorg van kracht. 09 jun 2017. Cao Huisartsenzorg: principeakkoord bereikt. Oproepcontract / 0-urencontract. POH-GGZ: functie en competentieprofiel voor praktijkondersteuner ggz.
8 1 cao poh ggz 8 financien Inhoudsopgave4 Ggz in de huisartsenpraktijk Ggz GGZ in de huisartsenpraktijk handreiking Stichting KOEL Eerstelijnsprotocollen.
Voor startende POHs GGZ zonder ervaring geldt als minimum volgens de CAO huisartszorg schaal 8: salaristabel cao huisartsenzorg 2016. Voor ervaren senior POHs GGZ doet de LV POH GGZ de aanbeveling voor schaal 9 of 10 of vergelijkbaar met schaal 55-60 CAO GGZ.

Als een POH-GGZ bekend is met een andere CAO bv GGZ is het raadzaam goed de verschillen te benoemen of de functionaris is spe aan te raden daar zelf naar te kijken bv ten aanzien van het aantal uren in een volledige werkweek, de hoogte van de eindejaarsuitkering, opbouw vakantiedagen, bijdrage ziektekosten, etc.
Functiewaardering huisartsenzorg LHV.
Plaats in de organisatie. Organisatorisch rapporteert de POH GGZ aan de Huisarts of leidinggevende, die hiƫrarchisch personeel en financieel verantwoordelijk is voor de functie. Behandelt klachten, problemen en vragen op het gebied van psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek.; Differentieert de klacht naar aard en ernst.;
Wat is een redelijk salaris voor een POH-GGZ? POH-GGZ.
Als POHs-GGZ in dienst zijn van een huisarts of huisartsenorganisatie krijgen ze ook wel te maken met de CAO Huisartsenzorg of CAO Gezondheidscentra. In de Functiewaardering Huisartsenzorg is de functie gewaardeerd in schaal 8 was voorheen 7. U kunt op basis van gegevens van het Rekenmodel POH-GGZ in de huisartspraktijk van de LHV zie www.lhv.nl uitrekenen wat de huisartsenvoorziening ontvangt voor de functie POH GGZ en wat u redelijkerwijs zou kunnen verdienen.

Contacteer ons