Resultaten voor ggz cao salarisschalen

ggz cao salarisschalen
Arbeidsvoorwaarden.
Daarin staan de salarisschalen, arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 83%, van je jaarsalaris. Sinds 1 april 2015 is De Praktijk onderdeel van Parlan Jeugdhulp. Voor medewerkers verbonden aan de Jeugd GGZ-activiteiten van De Praktijk wordt de CAO GGZ 2015-2017 toegepast.
Altrecht Altrecht.
De arbeidsvoorwaarden van Altrecht zijn gebaseerd op de CAO GGz. Met het salaris van de maand mei wordt ook vakantiegeld uitgekeerd. Tegelijk met het salaris in december keert Altrecht een eindejaarsuitkering uit. Altrecht heeft een meerkeuzesysteem waardoor secundaire arbeidsvoorwaarden extra gunstig worden.
Verdien ik wel genoeg? Basispsycholoog, 2.114 euro bruto 24 uur Intermediair.
Je schrijft dat jouw werkgever de CAO GGZ per 1 januari 2017 integraal heeft toegepast, omdat de cao per maart 2016 algemeen verbindend is verklaard. Daarvoor gold een eigen arbeidsvoorwaardenpakket bij de instelling waar jij werkt, en op basis daarvan heb jij specifieke afspraken gemaakt, zoals de reiskostenvergoeding.
FWG VVN VS.
Een kleiner deel is ingeschaald in salarisschaal 55, binnen de AGZ ook een aantal in salarisschaal 65. Binnen de GGZ zijn de meeste instellingen bezig met de herwaardering naar salarisschaal 65 gezien het regiebehandelaarschap. In de verschillende CAOs kan gezocht worden naar de inschaling van verpleegkundigen in opleiding tot verpleegkundig specialist vios.
Bruto / netto salaris berekenen.
Benieuwd wat er netto over blijft van je bruto maandsalaris, of andersom? Hieronder bereken je eenvoudig de gevolgen op jouw salaris of uitkering in 2019. Het effect op je loon door een andere baan, een loonsverhoging of een auto van de zaak, je ziet het direct.
Specialist in functiewaardering en HR in de zorg.
De toepassing en uitwerking van functiewaardering kan op onderdelen per cao verschillen. Per branche worden verschillende salarisschalen gehanteerd en gelden er bijvoorbeeld verschillende regels voor eventuele bezwaarprocedures door medewerkers. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de betreffende brancheorganisatie of het FWG Servicepunt: 030-2669 400. FWG 3.0 en FWG VVT. FWG ontwikkelt en onderhoudt deze systemen voor het indelen van functies.: FWG 3.0 voor de gehandicaptenzorg, ggz en ziekenhuisbranche.
GGZ vacatures werken bij Antes Antes, Specialist in psychiatrie en bij verslaving.
Wil jij werken in de geestelijke gezondheidszorg ggz? Kom dan werken bij Antes. Ons werkgebied is Rotterdam Rijnmond, Dordrecht en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden. Wij hebben vaak openstaande vacatures voor de functies: verpleegkundige, GGZ agoog, verslavingsarts, psychiater, psycholoog basispsycholoog, GZ-psycholoog en klinisch psycholoog.
Salarisschalen, premies vergoedingen NVZ Cao Ziekenhuizen.
Salarisschalen, premies vergoedingen. Salarisschalen, premies vergoedingen. Salarisschalen Cao Ziekenhuizen 7.1.1. Salaristabellen 1 juli 2018. Salaristabellen 1 juli 2017. Salaristabellen 1 januari 2017. Salarisschalen per 1 januari 2016. Salarisschalen AMS 3.2.2. Salaristabel AMS 2017-2019. Salaristabel AMS 2016. Maximale vergoedingen AMS 3.4.3/7.1.5.
Ggz salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
18 dagen geleden geplaatst 40 uur WO Arts GGZ. Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Als arts binnen de GGZ heb je affiniteit met de doelgroep ernstige Wil jij je verder ontwikkelen als arts binnen de GGZ.
ontwikkelingen ggz praktijk beginnen basispsycholoog salaris.
Voor ons Kind-Jeugdteam zijn wij met op zoek naar een ervaren Basispsycholoog voor in de regios Amsterdam, Purmerend en Zaandam. Het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 minimaal 2.633, en maximaal 4.105, bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.

Contacteer ons