Op zoek naar stagevergoeding ggz?

stagevergoeding ggz
Stagevergoeding coassistenten medischcontact.
Loop jij je coschap huisartsgeneeskunde in een gezondheidscentrum, of doe je een coschap in de ggz, de jeugdzorg of de gehandicaptenzorg? Dan heb je recht op een stagevergoeding tot 310 euro per maand. Nog steeds krijgt niet iedere coassistent een stagevergoeding voor elk coschap.
Stages Kwintes werken bij.
Mbo Maatschappelijke Zorg niveau 4 met uitstroomprofiel Agogisch Medewerker GGZ. Mbo Maatschappelijke Zorg met uitstroomprofiel Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Je loopt stage als woonbegeleider in een woonvorm of ambulant team in de rol van Woonbegeleider of medewerker activering. Incidenteel zijn er stages van andere opleidingen mogelijk zoals voor staffuncties of ondersteunende diensten. Als dit het geval is, staat het in de vacature vermeld. Hbo Social Work met profiel Jeugdzorg. Mbo Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener. Mbo Sociaal Cultureel Werk. Mbo Sport en Beweging. Wat kun je verwachten? Alle mbo stageplekken zijn door de SBB erkende plekken. Een stagevergoeding zoals afgesproken in de cao.
stagebureau GGz Centraal.
U bent hier: Home / werken leren / opleidingen / stagebureau. Het stagebureau coördineert alle stageaanvragen en verzorgt de plaatsingen van stagiaires bij de verschillende werkgebieden van GGz Centraal. op zoek naar een stageplaats? Voor informatie en solliciteren kijk op de site Werken bij GGz Centraal.
Vacatures stage ggz Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten stage" ggz: hbo ggz., verpleegkundige 0 uren contact., receptioniste medewerker zorg. ggz parttime provincie zuid-holland. junior stage adviseur. Maandag Arnhem Arnhem, Gelderland. Voor een GGZ instelling in de regio van Arnhem/Nijmegen zijn wij bij maandag op zoek naar een Arts die per juli beschikbaar is voor 40 uur.
Stagelopen bij Zorggroep Almere Zorggroep Almere.
Apotheek De Brug Flevoziekenhuis. Apotheken en apotheek-uitdeelposten van Zorggroep Almere. Algemeen Maatschappelijk Werk. Jongeren Maatschappelijk Werk. Schuld Stabilisatie en Ondersteuning. Astma en COPD. Thuis met Dementie. Hart en vaatziekten. Te hoge bloeddruk en te hoog cholesterol. Zorgprogramma Geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Stages Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
De coördinatie van deze coschappen loopt via het stagebureau. Zesdejaarsstudenten, zogenaamde semi-artsen kunnen een deel van hun klinisch onderzoek in Mondriaan doen en tegelijkertijd als semi-arts praktijkervaring opdoen in de GGZ, op een klinische afdeling of bij een ambulant programma.
Stage Vergoeding-vacatures in Rotterdam maart 2018 Indeed.nl.
Aanvullende informatie stage: Na afloop van je stage heb je een goed beeld bij het werk van een junior consultant in een corporate finance boutique. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Match Plan Corporate Finance Vacatures in Den Haag.
Medewerkers GGZ afgescheept met stagevergoeding 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Vrieskou op komst: gratis opvang voor daklozen. Alle media bekijken. Medewerkers GGZ afgescheept met stagevergoeding. Geplaatst op maandag 6 februari 2017 1635.: Alle media bekijken. Twee Limburgse GGZ-instellingen hangt een boete boven het hoofd omdat ze werknemers onterecht als stagiaire in dienst hadden genomen.
Vacatures voor Psychologie stage in Amsterdam Glassdoor.nl.
Antonius Ziekenhuis, TNO. Glassdoor geeft u de mogelijkheid te zoeken naar alle vacatures voor Psychologie stage in Amsterdam. Er zijn 11 vacatures voor Psychologie stage in Amsterdam. Zoeken naar vacatures voor Psychologie stage in Amsterdam met Glassdoor. Uw droombaan vinden.
Ggz stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
23 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Arts GGZ. Als arts binnen de GGZ heb je affiniteit met de doelgroep ernstige Wil jij je verder ontwikkelen als arts binnen de GGZ. Hierbij maak je gebruik van de GGZ richtlijnen en protocollen. Bedenkt behandelmethode volgens protocollen en richtlijnen van de GGZ. 14 dagen geleden geplaatst 40 uur WO Stage: Inkoop Support. Tijdens je stage bezoek je regelmatig ook locaties. Belangrijke ingrediënten voor deze stage: Je bent een 3e of 4e jaars HBO-student die een voor deze stage relevante Dit is ook de standplaats tijdens je stage. je contact opnemen met het stagebureau via 030 669 57 12 of stage strongAltijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en stage. 30 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Content Social Media stage. Wij willen jou daarom een leuke en leerzame stage bezorgen waar je echt Een stagevergoeding van 350, per maand Een stage Omdat we jouw inzet hard nodig hebben zoek jij een stage van minimaal 32.

Contacteer ons